Izklicna-Cena.Net

Informacije

  • CMS Drugo
  • COM_SPLETNIMARKET_DATA_LABEL_CID Trgovina
  • Datum registracije 2013-11-26
  • Domain Authority 31 /100
  • Page Authority 25 /100

Opis spletne strani

Zaradi novih poslovnih projektov v tujini, prodajamo uveljavljen dražbeni portal Izklicna-Cena.Net. Administracija je enostavna, programersko znanje ni potrebno. Portal omogoča objavo odklenjenih ali zaklenjenih dražbenih oglasov, možno pa je z enim klikom odkleniti tudi čisto vse oglase, ki so v tem primeru dostopne tudi neregistriranim uporabnikov.

Z nakupom pridobite:
- uveljavljen dražbeni portal Izklicna-Cena.Net oz. programsko kodo portala, vključno s podatkovno bazo
- pripadajočo domeno (Izklicna-Cena.Net)
- vse podatke preteklih naročil in strank
- partnersko mrežo (upravitelji, pooblaščeni prodajalci, investitorji, ...)
- račun na Mailerlite servisu za pošiljanje e-obvestil, z vsemi dosedanjimi e-kampanjami
- celotno bazo registriranih uporabnikov - med njimi številni podjetniki in investitorji (>4000),
- FB stran (27.134 všečki), v katero je za oglaševanje vloženo dobrih 2.500 €
- Twitter račun (1.540 všečki).

Prednost spletne strani je, da je proces objave dražb dokaj avtomatiziran. Ker se dražbe v veliki meri ponavljajo, je potrebno pri takšnih zgolj spremeniti osnovne podatke. Objave, ki niso aktualne, se samodejno onemogočijo in ni potrebno skrbeti za njihovo fizično odstranitev. Delo lahko tako opravlja že ena administrativno sposobna oseba. Z manjšimi korekcijami je spletni portal mogoče spremeniti v spletno trgovino oz. portalu dodati spletno trgovino.

Dražbene vsebine registrirani uporabniki odklepajo s kupljenimi točkami. Vsebino lahko administrator objavi kot "zaklenjeno" ali "odklenjeno".


K zgoraj omenjenemu paketu portala http://www.Izklicna-Cena.Net, ki je predmet prodaje, dodajamo še spletno stran http://www.drazbe.online

- gre za online dražbeni portal, ki omogoča takojšnje plačilo kupec->prodajalec
- obiskovalci izbirajo med objavo dražbenega in klasičnega oglasa
- prodajalec lahko s predhodnim plačilom svoj oglas tudi izpostavi na glavni strani oz. ga označi na straneh iskanja ter v kategorijah
- sistem omogoča številne rešitve, ki lahko spremenijo način poslovanja, med drugim tudi zaračunavanje objave posamičnega oglasa na celotni spletni strani, le po posameznih kategorijah ipd.


Potencialne kupce prosimo, da se (oz. podjetje) ob povpraševanju na kratko predstavijo. Na anonimna povpraševanja ne odgovarjamo.
Cena ni določena

Datum objave: 26.10.2017